24.2 C
Aigio
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕλένη Ζαντέ : Μια εξέχουσα ζωγράφος εκθέτει στο …λιμάνι της καρδιάς μας...

Ελένη Ζαντέ : Μια εξέχουσα ζωγράφος εκθέτει στο …λιμάνι της καρδιάς μας

Τις καλύτερες εντυπώσεις αφήνουν στους πολλούς επισκέπτες οι πίνακες ζωγραφικής της Ελένης Ζαντέ που φιλοξενούνται στην έκθεση «Το λιμάνι της καρδιάς μας» πουλειτουργεί 16-19 Αυγούστου 2012, ώρες 18.00-22.00 στο διατηρητέο Φωτόπουλου στην παραλία Αιγίου και εντάσσεται στο πλαίσιο ομώνυμων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας υπό την αιγίδα του Δήμου.

 

Η Ελένη Ζαντέ γεννήθηκε στο Αίγιο. Σπούδασε στη Σχολή του Γιώργου Βακαλό Εφαρμοσμένες Τέχνες και Ζωγραφική με δασκάλους τον Τέτση, Πρέκα, Γουναρίδη, Παπαδάκη.

Συνέχισε σπουδές στη Νέα Υόρκη το 1974 με 1975 στο Art Students League of New York. Το 1976 συνέχισε στο New York Institute of Technology όπου αποφοίτησε το 1978.

Έχει στο ενεργητικό της 11 ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πολλές συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις επίσης Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι μόνιμη συνεργάτης στην Γκαλερί Αργώ εδώ και 30 χρόνια που βρίσκεται στην Νεοφύτου Δούκα 5 στο Κολωνάκι.

Έργα της υπάρχουν σε δημόσιους χώρους και ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης 2 έργα της βρίσκονται στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών.

Δείτε Ακόμα...

Most Popular