Εντονότατοι προεκλογικοί ρυθμοί καθημερινά για τον Υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο που περιόδευσε το Σάββατο στην ορεινή Αχαία και ειδικότερα στους πρώην Δήμους Καλαβρύτων, Παίων και Αροανίας, περιοχές από τις οποίες ποτέ δεν έλειψε και τώρα, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές,θέλησε με τις επισκέψεις του να υπογραμμίσει το μόνιμο ενδιαφέρον του για την ύπαιθρο και την στήριξή του σ’ αυτήν.

Αρχικά ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος περιόδευσε σε Κερπινή και Ρωγούς, συνομιλώντας κυρίως με νέους κατοίκους των δύο χωριών, από τους οποίους άκουσε λόγια ανησυχίας για την τύχη του τόπου αλλά και τα αδιέξοδα των μικροκαλλιεργητών που δεν τυγχάνουν της κρατικής βοήθειας. “Ο αγροτικός τομέας αποτελεί προτεραιότητα για τον Σαμαρά και υπάρχουν σωστά εργαλεία για να τον ενισχύσουν, δίνοντας παράλληλα ώθηση σε νέα άτομα να πάρουν τη γη στα χέρια τους και να την εκμεταλλευτούν προς όφελος και της χώρας.
Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής περιόδευσε σε Σοποτό, Αλέσταινα ,Ανάσταση, Λεχούρι, Κερασιά και Λειβάρτζι, ζητώντας να ενημερωθεί για την κτηνοτροφία και την μελισσοκομία, που πραγματικά αναπτύσσονται διαρκώς,παρά τις δυσκολίες και τα χαμηλά εισοδήματα.“Η χώρα παράγει πολλά αλλά εισάγει περισσότερα. Θα αφήσουμε να ερημώσουν τα πάντα; H Eλλάδα θα πρέπει να βρει τις ρίζες της και να εκμεταλλευτεί τη γη της” είπε ο Δημ. Τριανταφυλλλόπουλος, υπογραμμίζοντας την αξία της υπαίθρου και στη Αχαία.
Τέλος ο υπ. .βουλευτής επισκέφθηκε τη Δάφνη, το Πάος και το Πεύκο Παίων για να κλείσει τη μεγάλη περιοδεία του στην ορεινή Αχαία με τα Τριπόταμα Αροανίας.Εκεί έβαλε και ζήτημα αλλαγής του μεγάλου Δήμου σε δύο με τις αλλαγές που η ΝΔ θα επιφέρει στο “Καλλικράτη”,
Σε συζητήσεις με δεκάδες μόνιμους κατοίκους και ετεροδημότες, ο Δημ.Τριανταφυλλόπουλος, επέμεινε “στην ανάγκη ψήφου πολιτικής σταθερότητας και όχι ακυβερνησίας, προτρέποντας για την αποφυγή ψήφου διαμαρτυρίας σε κόμματα προσωρινά, ανύπαρκτα προγραμματικά και ιδεολογικά, που λένε ότι θέλουν ξέροντας πως δεν θα κυβερνήσουν”.
Τέλος, υπερθεμάτισε της ανανέωσης των πολιτικών προσώπων, προκειμένου – όπως είπε χαρακτηριστικά- “να γίνει τώρα μια νέα αρχή με υγιείς βάσεις – δίπλα στον πολίτη – κι όχι επιβίωσης “πολιτικών τζακιών” που προβάλλουν μια επανάληψη οικογενειακής μορφής αλλά και άλλων που είτε πλουτίζουν την ώρα που ο λαός φτωχαίνει ή κυνηγούν τη δόξα της πολιτικής μη έχοντας τι άλλο να κάνουν στη ζωή τους”!
Το βράδυ της Παρασκευής ο κ. Τριανταφυλλόπουλος περιόδευσε σε Περιβόλα Πατρών, Σαγέϊκα Μόβρης και Τζάϊλο Ωλενίας.