25.8 C
Aigio
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Ο Ντίνος Φούκας θα μείνει «αθάνατος» Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή Γρηγόρη...

«Ο Ντίνος Φούκας θα μείνει «αθάνατος» Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου

Αναφερόμενος στον θάνατο του τελευταίου μεγάλου της ιστορικής ομάδας του Παναιγιαλείου Ντίνου Φούκα, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της ΔΗΣΥ Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, προέβη στην κάτωθι δήλωση: «Το τελευταίο κομμάτι του παζλ μιας ιστορικής …παρέας που άλλαξε τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο της Αιγιάλειας πρωταγωνιστώντας από τις αρχές του περασμένου αιώνα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, χάθηκε χθες με τον θάνατο του Ντίνου Φούκα. Για τους παλιότερους – τυχερούς που πρόλαβαν να τον δουν να. «ζωγραφίζει» στα γήπεδα θα μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη ως ο «δυναμίτης», παρατσούκλι που οφείλεται στο τρομερό αριστερό σουτ που άφηνε «άγαλμα» αρκετούς τερματοφύλακες. Για να μαθαίνουν και οι νεότεροι δεν μιλάμε για έναν από τους πολλούς καλούς παίκτες που πέρασαν από τον Παναιγιάλειο, αλλά για τον καλύτερο ίσως παίκτη από αυτούς που φόρεσαν την ιστορική φανέλα της ομάδας από την ίδρυση της, για ένα παίκτη που πρωταγωνίστησε στην «χρυσή» εποχή που η ομάδα μετουσίωσε την  παναιγιάλεια αντίληψη για ενιαία συνείδηση στον τόπο μας. Ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «πρόδρομος» του νομοσχεδίου «Καλλικράτης» αφού είναι η αγάπη εκείνη που ένωνε και θα ενώνει για πολλά χρόνια την Αιγιάλεια και το όνομά του αποδεικνύει τα ιδεώδη τα οποία πρεσβεύει.
Όλοι οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου που γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας, θα  τον θυμόμαστε με αγάπη και συγκίνηση, θα μείνει στη συνείδησή μας «αθάνατος» και θα πρέπει έτσι να τον τιμούν και να τον θυμούνται και οι νεότερες γενιές.
Εκφράζοντα τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του, εύχομαι να`ναι ελαφρύ το χώμα της Αιγιάλειας που θα τον σκεπάσει.

Δείτε Ακόμα...

Most Popular