25.8 C
Aigio
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με παραδοσιακό γλέντι και κοπή πίτας θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012, ώρα 9.00 το βράδυ, στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου TELIS στο Αίγιο. Στο γλέντι θα συμμετάσχει η πενταμελής ορχήστρα του σπουδαίου κλαρινίστα Γ. Μπέλλου (Γιώργος Μπέλλος: κλαρίνο-φλογέρες, Βαλάντης Καζαντζής: βιολί, Κώστας Μπέλλος: λαούτο, Γιάννης Φάκος: τραγούδι, Παύλος Λαζοκίτσιος: κρουστά) Τα μέλη, οι φίλοι του συλλόγου αλλά και όλοι οι συμπολίτες Αιγιαλείς είναι καλεσμένοι για να γνωρίσουν την ηπειρώτικη φιλοξενία και να απολαύσουν ένα γλέντι με τραγούδια από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές. Προσκλήσεις διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. (τηλ. 6973089105, 6972601104, 6932463126, 6978146898). Χορηγοί της εκδήλωσης: Μπόγδος-Μαρμαροτεχνική, Παπαγιαννακόπουλος-Υλικά οικοδομών, Ψησταριά Fast food «Στο Φεύγα», «Δαγιάμος», Πουλιάσης Νεκ.-Έμπορος. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Αίγιο και Εφημερίδα Φιλόδημος.
Επίσης η χορευτική ομάδα του συλλόγου ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, όπου στις 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της «Πίτας του Ηπειρώτη», η οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες συμμετεχόντων και θεατών από όλη την Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με χορευτική ομάδα, μετά την πρόσκληση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Επιπλέον, το Δ.Σ. προετοιμάζει τη δημιουργία τμήματος εκμάθησης παραδοσιακού τραγουδιού και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές.
Τέλος, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο, έγινε αρτοκλασία στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο, για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα (του εξ Ιωαννίνων), προστάτη του συλλόγου και στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού.

Δείτε Ακόμα...

Most Popular