25.8 C
Aigio
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαρών δηλώνει ο Αρ. Δημόπουλος και ευχαριστεί όσους τον στήριξαν

Παρών δηλώνει ο Αρ. Δημόπουλος και ευχαριστεί όσους τον στήριξαν

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, ο υποψήφιος βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στο νομό Αχαΐας, Αριστόβουλος Δημόπουλος, σημειώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και εκείνους που μοιράστηκαν τα προβλήματά τους μαζί μου καθ’ όλες τις επισκέψεις μου σε διάφορα σημεία της Αχαΐας. Είμαι ευγνώμων ακόμα και σε αυτούς με τους οποίους αντιπαρατέθηκα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καθώς, παρόλο που οι τόνοι μπορεί να ανέβηκαν, ο διάλογος μας ήταν πάνω απ’ όλα δημιουργικός και εποικοδομητικός.

Ευχαριστώ και όσους με στήριζαν μέχρι και την τελευταία στιγμή, και ας μη με τίμησαν με την ψήφο τους στην κάλπη, καθώς εκτιμώ απεριόριστα την ψυχολογική υποστήριξή τους στο πρόσωπο μου, η οποία μου έδινε δύναμη να πορευθώ σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Να ξέρουν ότι θα είναι παρών στις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις.

Δυστυχώς, δε μπορώ να είμαι χαρούμενος, τη στιγμή που ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός μένει εκτός Βουλής. Το κόμμα μας προσβλέπει πλέον στην διενέργεια επαναληπτικών εκλογών και προετοιμάζεται γι’ αυτές, ελπίζοντας ότι θα αντεπιτεθούμε στον πόλεμο που δεχτήκαμε από συμφέροντα και θα αποκατασταθούμε στη συνείδηση του Έλληνα ψηφοφόρου, ο οποίος θα παραμερίσει το θυμό του, διακρίνοντας πλέον πού οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια η χώρα χάρη στην ενδυνάμωση συγκεκριμένων ρευμάτων απ

Δείτε Ακόμα...

Most Popular