32.9 C
Aigio
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣυνεχίζει τις δραστηριότητές της η Πανηπειρωτική Αδελφότητα

Συνεχίζει τις δραστηριότητές της η Πανηπειρωτική Αδελφότητα

Με εμφανίσεις του χορευτικού τμήματος η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Την Κυριακή 22 Ιουλίου η Πανηπειρωτική Αδελφότητα θα συμμετάσχει στην παράσταση που διοργανώνει το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου στα Ψηλά Αλώνια στο Αίγιο.
Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια από την Ήπειρο και κυρίως από το Ζαγόρι, με αντίστοιχες φορεσιές και τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας.  Επίσης την Πέμπτη 26 Ιουλίου το χορευτικό τμήμα θα πάρει μέρος στη συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων στο Γρηγόρι Αιγιάλειας όπου θα παρουσιάσει χορούς από όλη την Ήπειρο. Τα μαθήματα χορού, για τη φετινή χρονιά, ολοκληρώθηκαν στα τέλη Ιουνίου με την οργάνωση και ενός γλεντιού για τα μέλη της χορευτικής ομάδας και αυτή την περίοδο συνεχίζονται οι πρόβες με την επίβλεψη του δασκάλου χορού Ασημάκη Τσουρέκη.
Επίσης συνεχίζεται η κοινωνική προσφορά της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας με τη λειτουργία της τράπεζας αίματος. Η πρόσφατη αιμοδοσία του συλλόγου (στα τέλη Ιουνίου) σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, με σημαντική προσέλευση αιμοδοτών και αιμοληψία, ενώ ακόμα και τώρα μέλη και φίλοι του συλλόγου δίνουν αίμα στο Νοσοκομείο Αιγίου για την τράπεζα αίματος της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας. Σημειώνεται ότι η επόμενη τακτική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.

Δείτε Ακόμα...

Most Popular