25.8 C
Aigio
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑγώνεςΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ -ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ -ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Έχοντας καλά άλλα και κακά διαστήματα στην απόδοση του ο Παναιγιάλειος, πήρε τη νίκη στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Α.Ο. Γλυφάδας με 2-1 σε ένα ματς που διεξήχθη στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού.
Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά έχοντας για ένα ακόμη παιχνίδι σαν βασικό τους στοιχείο το ασφυκτικό πρεσσινγκ σε όλο τον αγωνιστικό χώρο κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές φορές προβλήματα στους γηπεδούχους αναγκάζοντας του να κάνουν πολλά λάθη, έκλεψαν μπάλες , βγάζοντας αιφνιδιασμούς χωρίς όμως να καταφέρουν να τις μετατρέψουν σε κάποιο γκολ.
Στην άμυνα ουσιαστικά δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα καθώς με τη σωστή λειτουργία δεν επέτρεψαν στους επιθετικούς των γηπεδούχων να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στην εστία του Καράδαη.
Μοναδική φάση που απέλυσαν οι γηπεδούχοι ήταν στο 31ο λεπτό όταν η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της αιγιώτικης εστίας, σε αντίθεση με τους μελανολευκους που έφτασαν 4 με 5 φορές κοντά στη πηγή άλλα νερό δεν ήπιαν.
Τα κατάφεραν όμως με τη λήξη του ημιχρόνου (45’) με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Αργυρόπουλου όταν η μπάλα είχε βρει το χέρι αμυντικοί παίκτη της Γλυφάδας.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ξεκίνησε και η επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’ με πρωταγωνιστή και πάλι τον μέσο επιθετικό του Παναιγιάλειου όταν για δεύτερη φόρα ευστόχησε από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 0-2 για τον Παναιγιάλειο.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν δυο λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50’ με τον Σκάρο.
Ο Παναιγιάλειος με την σειρά του είδε και αυτός τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων ύστερα από κεραυνό του Μαυρόπουλου στο 60’ λεπτό.
Οι δυο τεχνικοί έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.

 

 

Δείτε Ακόμα...

Most Popular