24.1 C
Aigio
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΑποστολή Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας στο Αιγιο.

Αποστολή Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας στο Αιγιο.

astynomia 5Πολλές και έντονες συγχρόνως ήταν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ροδοδάφνης και των γύρω περιοχών και όχι άδικα, για τις αμέτρητες κλοπές και διαρρήξεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό από Ρομά.
Ομάδα κατοίκων της Ροδοδάφνης, Αγ. Κωνσταντίνου και Δημητρόπουλου, επισκέφθηκαν πριν καιρό τον Διευθυντή της Αστυνομίας Αιγίου,(όχι για πρώτη φορά, καθώς έχει πραγματοποιηθεί και άλλη κατά το παρελθόν) τον Εισαγγελέα Αιγίου και τέλος τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας τον Ταξίαρχο Ιωάννη Σεϊντή.

Τότε οι κάτοικοι εξήγησαν την όλη κατάσταση, όπως αυτοί την βιώνουν καθημερινά τον τελευταίο καιρό στον κ. Σεϊντή και αυτός με την σειρά του τους διαβεβαίωσε, πως δεδομένης και της έλλειψης προσωπικού στην Αχαΐα, θα στείλει Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), έτσι ώστε να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή.

Επίσης, συνέστησε κάποια μέτρα αυτοπροστασίας καθώς και την βοήθεια κατοίκων και φορέων στις αστυνομικές υπηρεσίες για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Δείτε Ακόμα...

Most Popular