15.1 C
Aigio
Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025
HomeΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΓεύσειςΠαπαρδέλες µε σάλτσα ντομάτας και ανθότυρο

Παπαρδέλες µε σάλτσα ντομάτας και ανθότυρο

Papardeles-me-saltsa-ntomataskai-anthotyro
Υλικά συνταγής
1½ κιλό τριμμένες ντομάτες 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 1 πρέζα βασιλικός αποξηραμένος 1 πρέζα θυμάρι αποξηραμένο 1 πρέζα ρίγανη αποξηραμένη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 500 γραμμ. παπαρδέλες 1 κεσεδάκι (200 γραμμ.) τυρί κρέμα 150 γρ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ LIGHT λίγος βασιλικός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
1. Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας (ντομάτες, λάδι, σκόρδο και μυρωδικά) να βράσουν για 10΄. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8΄.
2. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ανθότυρο που το έχουμε λιώσει με την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό. Σερβίρουμε αμέσως

Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Πηγή:www.argiro.gr

Most Popular