Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) προτίθεται να υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων ως ακολούθως:
Τίτλος Διάρκεια Ωφελούμενοι Πρόγραμμα κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων
Βάσει της 14708/2007 Υπουργικής Απόφασης, η εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων – χειριστών τροφίμων καθίσταται υποχρεωτική.
«ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» (Κανονισμός ΕΕ 852/2004) είναι οποιοδήποτε πρόσωπο χειρίζεται άμεσα συσκευασμένα ή μη συσκευασμένα τρόφιμα, εξοπλισμό και εργαλεία για τρόφιμα ή επιφάνειες επαφής με τρόφιμα. Δηλαδή, το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Στους καταρτιζόμενους θα χορηγηθεί:
Ατομική Βεβαίωση Κατάρτισης Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων – Επιπέδου 1
ενώ στην επιχείρηση θα χορηγηθεί:
Συγκεντρωτική Βεβαίωση Κατάρτισης Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων – Επιπέδου 1.
Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους Εκπαιδευτικό Υλικό σχετικό με την Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων και Ερωτήσεις Αξιολόγησης, καθώς την τελευταία ημέρα θα υποβληθούν σε ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής, η οποία είναι διαθέσιμη στη Γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου (Ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος, Γραφείο Νο 21). Για επιπλέον πληροφορίες απευθυνθείτε στο 2691025056 καθημερινά.
Ώρες Λειτουργίας Γραφείου
Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 9.00-13.00 & 18.00-21.00
Τρίτη, Πέμπτη: 9.00-16.00
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ευαγγελίου Ευάγγελος
Ο Γεν. Γραμματέας
Μούζουλας Βασίλειος