15.1 C
Aigio
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, 2025
HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑγροτικάΠΕΣ: Εσπερίδα με θέμα την επίδραση της κατανάλωσης σταφίδας

ΠΕΣ: Εσπερίδα με θέμα την επίδραση της κατανάλωσης σταφίδας

PES STAFIDAΗ Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, στο πλαίσιο του έργου ΕΣΠΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, που εκπονήθηκε από το 2010-15, διοργανώνει εσπερίδα για την ανακοίνωση των επιστημονικών αποτελεσμάτων του έργου που αφορά στην επίδραση της κατανάλωσης σταφίδων σε υγιείς αλλά και ασθενείς με μεταβολικά νοσήματα και έχει τίτλο:«Παχυσαρκία και μεταβολικό σύνδρομο: διατροφική παρέμβαση με Κορινθιακή Σταφίδα σε λιπώδη διήθηση του ήπατος (NAFLD/NASH) – Διερεύνηση μοριακών μηχανισμών δράσης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 στις 5.00 μ.μ. στο “Πολύκεντρο” συνεδριακό κέντρο στην παραλία Αιγίου, δίπλα στο Τ.Ε.Ι.).
Φορείς εκτέλεσης του έργου:
Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών Α.Ε.Σ. Α.Ε.
Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (Α’ Παθολογική κλινική του νοσοκομείου «Λαϊκόν»)
Ινστιτούτο Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.
Χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ και της Π.Ε.Σ..

Most Popular