Ένα από τα πιο σημαντικότερα γεγονότα ανάδειξης ενός από τα πιο δημιουργικά επαγγέλματα του 21ου αιώνα θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πάτρας ΠΕΠΑΝΟΣ 15-16 Μαρτίου, με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της πελοποννησιακής κουζίνας και του επαγγελματία μάγειρα.
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Π.Ε.Α.Κ Πατρών παρακολουθώντας τις εξελίξεις της τουριστικής βιομηχανίας στοχεύει να εκπαίδευση και να εμπλουτίσει τις γνώσεις των μαγείρων και να δημιουργήσει όλες τις προδιαγραφές, ώστε να χαρακτηριστεί η Πελοπόννησος γαστρονομικός προορισμός.
[the_ad id=”46371″]
Έχοντας συμμάχους τους τοπικούς παραγωγούς της επισιτιστικές επιχειρήσεις και όλους τους Φορείς θα πραγματοποιήσει τον πρώτο Παμπελοποννησιακό διαγωνισμό μαγειρικής, βάζοντας τις βάσεις και λειτουργώντας ως Πρόδρομος για ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Ευρώπης. «Το μεσογειακό συμπόσιο» που η Λέσχη Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας με την Π.Ε.Α.Κ. Πατρών και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εργάζονται πυρετωδώς και θα μας το παρουσιάσουν το φθινόπωρο στην Πάτρα.
[the_ad id=”48922″]
[the_ad id=”46704″]


