17.4 C
Aigio
Δευτέρα, 31 Μαρτίου, 2025

Amerikaner

6170-amerikanerΤι χρειαζόμαστε:
200 g αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικιν
50 g κορν φλάουρ
100 g μαργαρίνη
100 g ζάχαρη
λίγο αλάτι
2 αυγά
βανίλιες
3 κουταλιές της σούπας γάλα.

Πώς το κάνουμε:
Χτυπάμε τα αυγά με την μαργαρίνη το αλάτι και τις βανίλιες.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικα μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Πέρνουμε ένα κουτάλι (ανάλογα με το αν τα θέλετε μικρά ή μεγάλα παίρνετε μικρό ή μεγάλο)
Βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψί και με το κουτάλι βάζετε ζύμη! ΠΡΟΣΟΧΗ αφήνετε αρκετό χώρο ανάμεσα στην ζύμη γιατί απλώνει και φουσκώνει αρκετά!!!
Ψήνουμε στους 180 για 20 περίπου λεπτά! (ή ανάλογα τον φούρνο σας,δεν πρέπει να κοκκινίσουν πολυ)
Μπορούμε αντί κόρν φλάουρ να βάλουμε ένα φακελάκι άνθος αραβοσίτου (για βράσιμο) ή τα αναλογα γραμμαρια και σε όποια γεύση θέλετε!!!
Μπορείτε επισης να κάνετε ένα γλάσο από λεμόνι και ζάχαρη άχνη και να τα στολίσετε στον πάτο τους (έτσι είναι η αυθεντική συνταγή)
ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!

Πηγή:www.sintagespareas.gr

Most Popular