13.6 C
Aigio
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕκλογέςΕκλογές 2014Έβγαλαν τα… άπλυτά τους στη φόρα!

Έβγαλαν τα… άπλυτά τους στη φόρα!

dhmos aigioyΌσα για μια τριετία περίπου επιχείρησαν να κρατήσουν «μυστικά» -παρότι τα πάντα ήταν ορατά στην κοινωνία- βγάζουν πλέον στη «φόρα» Στάθης Θεοδωρακόπουλος και Θανάσης Παναγόπουλος που στην προσπάθειά τους να «φορτώσουν» ο ένας στον άλλο τα τραγικά λάθη, την απραξία και το θολό τοπίο που επικράτησε επί ημερών τους στη διοίκηση του Δήμου, αποκαλύπτουν ιδιαίτερα… ενδιαφέροντα πράγματα.
Απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο Θανάσης Παναγόπουλος στην προχθεσινή του συνέντευξη, ο κ΄.Θεοδωρακόπουλος ήταν άκρως… αποκαλυπτικός σε χθεσινή του ραδιοφωνική συνέντευξη, κατηγορώντας στην ουσία τον ίδιο του τον εαυτό. «Μαζί αποφασίζαμε!» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Ράδιο Αίγιο» όπου τόνισε: «Σήμερα κατάλαβα, πόσο λάθος έκανα με κάποιους ανθρώπους που τους είχα μαζί μου. Μου δημιουργεί πικρία η όλη αυτή ιστορία. Αυτά τα παιδιά (σ.σ. προφανώς εννοεί εκτός του Θ.Παναγόπουλου και τους Β. Ψυχράμη –Παλαιολόγου –Παναγιωτόπουλο) τα πήρα ενώ δεν τους γνώριζε ούτε καν το Αίγιο, τα εμπιστεύτηκα και στο τέλος όχι μόνο με πρόδωσαν αλλά τώρα προσπαθούν να απαξιώσουν αυτά στα οποία οι ίδιοι συμμετείχαν και για τα οποία μαζί αποφασίζαμε».
Ειδικότερα για τον κ. Παναγόπουλο ανέφερε: «Στον Θανάση Παναγόπουλο όταν έγινε αντιδήμαρχος, απειρότατος, του ανέθεσα την τεχνική υπηρεσία και τα έργα. Αν έχει σήμερα το θράσος να μιλάει περί μη έργων, θα πρέπει να του κάνω μια ερώτηση δημόσια, να απαντήσει. Στον ένα χρόνο που ήταν αυτός υπεύθυνος να μας πει αν κάτι έκανε. Αν έριξε δύο μέτρα τσιμέντο, αν προγραμμάτισε, αν σχεδίασε κάτι. Δεν θα βρείτε κάτι ειλικρινά. Το μόνο που τον απασχολούσε τον κ. Παναγόπουλο στο χρόνο που έμεινε μαζί μου, ήτανε το όνειρό του με το εργοστάσιο απορριμμάτων με τους Αμερικάνους. Μ’ αυτό το σχεδιασμό μας ‘ταλάνισε’ επί δύο χρόνια, μας κορόιδεψε, δεν μας είπε την αλήθεια!».
Να θυμίσουμε ότι ο Θ.Παναγόπουλος σε συνέντευξή του «βάφτισε» τον Θεοδωρακόπουλο: «Ο δήμαρχος κανένα έργο» και τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί έργα της Περιφέρειας είτε σχεδιασμένα από τους προκατόχους του.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular