13.6 C
Aigio
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΙΓΙΟ: Μέχρι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο “Κυνήγι του...

ΑΙΓΙΟ: Μέχρι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στο “Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού”

thisayrosafisaΜε τη συμμετοχή αρκετών μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε την περασμενη Παρασκευή η ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσαν το 4ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αιγίου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, ώστε να δοθούν στους ενδιαφερόμενους όλες οι λεπτομέρειες για το “Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού” που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Αίγιο και θα έχει τίτλο “Ο Scooby Doo και το μυστήριο του χαμένου θησαυρού”.

Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχών λήγει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου. Η φόρμα συμμετοχής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. www.dikepaigialeias.gr και αποστέλλεται στο e-mail: [email protected] ή στο fax 26910-28210.

 

Τονίζεται πως οι όροι συμμετοχής προβλέπουν τα εξής:

  • Στο κυνήγι του θησαυρού μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές πρωτοβάθμιας (εξαιρούνται οι Α΄& Β΄ τάξεις Δημοτικού)και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ενήλικες!
  • Ο μέγιστος αριθμός των μελών μιας ομάδας δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 10 άτομα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι ενήλικες. Στην περίπτωση αυτή οι ενήλικες πρέπει να είναι λιγότεροι από τα παιδιά.
  • Οι ομάδες μεταμφιέζονται εξ’ ολοκλήρου ή διαλέγουν ένα αξεσουάρ της χώρας που έχουν επιλέξει.
ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular