15.3 C
Aigio
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑπόλυτα δίκαια με βάση την αγωνιστική της παρουσία

Απόλυτα δίκαια με βάση την αγωνιστική της παρουσία

thyella aigioyΑπόλυτα δίκαια με βάση την αγωνιστική της παρουσία και με την μαθηματική επιβεβαίωση πλέον, η Θύελλα Αιγίου κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής, συντρίβοντας με 4-0 στο τελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας τον Πήγασο Μπεγουλακίου. Συνεπώς, το «συγκρότημα» του Κυριάκου Αθανασίου πανηγύρισε την 11η φετινή του νίκη και εδραιώθηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Καψάλη συνεχίζουν να «βράζουν» και την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται μόνο τη νίκη για να σωθεί.
Αγωνιστικά, η Θύελλα Αιγίου κυριάρχησε καθ’ όλη την διάρκεια του 90λπετου και φρόντισε να αποβάλλει γρήγορα το όποιο άγχος είχες, καθώς μόλις 2’ ο Κώστας Αρβανίτης με πλασέ σκόραρε για το 1-0, έπειτα από σέντρα του Χριστόπουλου. Από εκεί και μετά όλα απλοποιήθηκαν και στο 22’ ο Αρβανίτης δημιούργησε και ο Νίκος Διαμαντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0, ενώ στο 45’ ο Γιάννης Καραμήτσος βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλασάροντας σωστά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο β’ ημίχρονο η Θύελλα συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό, δημιούργησε φάσεις και στο 87’ ο Κώστας Αρβανίτης με σουτ από το ύψος του πέναλτι ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα στο παιχνίδι και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Θύελλα Αιγίου: Κοντογεώργος, Δημόπουλος (76’ Σακελλαρόπουλος),Σκιαδάς, Ι. Παξιμάδης, Α. Παξιμάδης, Χριστοδουλόπουλος, Καραμήτσος, Αρβανίτης (69’ Γιαννόπουλος), Ν. Διαμαντόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χριστόπουλος (72’ Μακρυγιαννάκης).
Πήγασος Μπεγουλακίου: Τρίγκας, Χαϊκάλης (55’ Τεμπονέρας), Βαγιώτης (71’ Μαντζουράκης), Κυριακόπουλος (46’ Σπαθής), Ανδριόπουλος, Ντινόπουλος, Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος, Σταυρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Φωτιάς.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular