16.3 C
Aigio
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΑπό το Αίγιο ξεκίνησε η ενημερωτική δράση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Από το Αίγιο ξεκίνησε η ενημερωτική δράση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

anelksartitiΑπό το Αίγιο ξεκίνησε η ενημερωτική δράση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που θα συνεχιστεί με ημερίδες σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις Εργασιακές Σχέσεις, τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά, το Συνταξιοδοτικό, την κρίση
που βιώνουν οι μικρομεσαίου κλπ.Στη διάρκεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε με σημαντική προσέλευση κόσμου το βράδυ της Τετάρτης το μέλος της Εθνικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ κ΄.Ανδρέας Αποστολόπουλος ανέφερε μάλιστα ότι ήδη ιδρύεται και στην Αιγιάλεια γραφείο υποστήριξης σε συνεργασία με Αιγιαλείς νομικούς προκειμένου κατά περίπτωση να υπάρχει νομική στήριξη στους πολίτες της περιοχής μας.
«Το τμήμα Νομικής Υποστήριξης στελεχώνεται ήδη από δικηγόρους προκειμένου οι συμπολίτες μας να μπορούν να παλέψουν για τα προβλήματα που έχουν περιέλθει από την οικονομική κρίση» ανέφερε ο κ΄.Αποστολόπουλος τονίζοντας παράλληλα στο σύντομο χαιρετισμό του ότι: «Οι ΑΝΕΛ δεν είναι ένα κόμμα που κοιτάζει εάν κάποιος είναι «γαλάζιος» «πράσινος» ή «κόκκινος». Είμαστε Έλληνες! Είμαστε ένα κίνημα που ενδιαφέρεται πραγματικά για τους πολίτες και πιστεύουμε πράγματι πως: όλοι μαζί μπορούμε».
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: -Γεώργιος Ρωμανιάς Οικονομολόγος-Νομικός, Γραμματέας Εργασιακών Θεμάτων και Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΝ.ΕΛΛ, -Γεώργιος Ζησιμάτος Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Γραμματέας Εμπορίου ΑΝ. ΕΛΛ, -Σωτήρης Αβδελίδης Νομικός, Γραμματέας Νομικής Υποστήριξης Δανειοληπτών και Οφειλετών του Δημοσίου ΑΝ.ΕΛΛ, οι οποίοι αφού παρουσίασαν άκρως ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις, συζήτησαν με τους πολίτες και έλυσαν πολλές απορίες που εκφράστηκαν κατά την διάρκεια της ημερίδας.
Από την πλευρά του ο Γ.Ρωμανιάς εκτίμησε ότι σύντομα θα υπάρξει προσφυγή στην κάλπη «εάν όχι πριν τις Ευρωεκλογές, σε κάθε περίπτωση αμέσως μετά…» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Από την τοποθέτησή του ξεχώρισε η αναφορά: «Αυτοί ετοιμάζουν κατασχέσεις, εμείς ενώνουμε τις δυνάμει μας! Μας θέλουν γονατισμένους αλλά δεν θα το επιτύχουν!».
Ο Γ.Ζησιμάτος τονίζοντας πως κανείς δεν πρέπει να μείνει αβοήθητος στην κρίση αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα των εμπόρων και των μικρομεσαίων από την συρρίκνωση της οικονομίας. -Τέλος ο Σωτήρης Αβδελίδης αναφέρθηκε στο «τρίπτυχο»: «Οι Έλληνες οφείλουν να ενημερώνονται -να σκέφτονται –να αποφασίζουν. Με αυτό το τρίπτυχο μπορούμε να καταφέρουμε εάν όχι όλα, τουλάχιστον τα περισσότερα».

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular