24.6 C
Aigio
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΕμπορικού Συλλόγου συντάσσεται υπέρ στον αγώνα των Αγροτών

Εμπορικού Συλλόγου συντάσσεται υπέρ στον αγώνα των Αγροτών

AGROTIKO SYLALITIRIOΗ Διοίκηση του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας συντάσσεται υπέρ στον αγώνα των Αγροτών όπου δικάζονται στις 22 Οκτωβρίου 2015, και με το παρόν έγγραφο ζητάμε και θα αγωνιστούμε για να αποσυρθούν οι άδικες κατηγορίες που βαραίνουν τον Αγροτικό κόσμο του Αιγίου δεδομένου ότι κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, 12 αγρότες της Αιγιαλείας που συμμετείχαν στα μπλόκα του 2010 στον Μεγανίτη και οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Οι λόγοι μας είναι ουσιαστικά ισχυροί και καταρρίπτουν κάθε είδους άδικης κατηγορίας. Ας μη ξεχνάμε ότι ήταν μια νόμιμη διαμαρτυρία με την συμμετοχή τοπικών σωματείων και συλλόγων και της ευρύτερης κοινωνίας. Μια διαμαρτυρία απέναντι στη συνεχιζόμενη μνημονιακή λαίλαπα.
Ουδείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το κύρος των αγώνων του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου.
Όταν δεν μπορούμε να ακουστούμε είτε ως τοπικά σωματεία είτε ως τοπικοί Σύλλογοι είτε ως τοπικοί Φορείς πρέπει να υψώσουμε την φωνή της αγανάκτησης. Μια μαζική φωνή μέσα από μαζικές κινητοποιήσεις και συλλογικές δράσεις και διαμαρτυρίες στα πλαίσια της νομιμότητας με απώτερο σκοπό την διεκδίκηση αιτημάτων για ένα καλύτερο αύριο!
Τέλος, δηλώνουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στις κινητοποιήσεις των Αγροτών και την κάθετη αντίθεσή μας στα προωθούμενα για τον κλάδο των Αγροτών απέναντι στην επερχόμενη φοροεπιδρομή και διατυπώνουμε την σοβαρή ανησυχία μας και την έντονη δυσαρέσκειά μας απέναντι στα αυξανόμενα μέτρα-τσουνάμι όπου εντείνουν το κλίμα φόβου και ωθούν με μαθηματική ακρίβεια στην αποδιάρθρωση του αγροτικού ιστού και στην ανατροπή κεκτημένων πολλών δεκαετιών.
Εμείς ως Έμποροι σε μια κατά κύριο λόγο αγροτική περιοχή ζούμε κυρίως από τους Αγρότες μέσα από τις προμήθειές τους και τα αγροτικά εισοδήματά τους ΚΑΙ συσπειρωνόμαστε υπέρ τους έτσι ώστε να καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σημαντικές νίκες και ανατροπές δρομολογημένων εξελίξεων.

Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΛΩΝ.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular