16.1 C
Aigio
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜόνιμη Αντιναρκική Δύναμη του ΝΑΤΟ SNMCMG 2

Μόνιμη Αντιναρκική Δύναμη του ΝΑΤΟ SNMCMG 2

H Μόνιμη Αντιναρκική Δύναμη του ΝΑΤΟ SNMCMG 2 (STANDING ΝΑΤΟ MARITIME MINE COUNTER GROUP 2 βρίσκεται στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης στο λιμένα της Πάτρας από  26 έως την 30 Οκτωβρίου 2012. Η δύναμη αποτελείται από τα Πολεμικά Πλοία , ITS VIAREGGIO σημαίας Ιταλίας, TCG AYVALIK σημαίας Τουρκίας, HMS BLYTH σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου και FGS GROMITZ σημαίας Γερμανίας.

Κατά την διάρκεια παραμονής τους τα ξένα πληρώματα των πλοίων θα επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους, καθώς και χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος.
Οι κυβερνήτες των πλοίων επισκέφθηκαν τον Ναυτικό Διοικητή της ΝΔΙ Αντιπλοίαρχο Δ. Μαντέλη.
Στη συνάντηση περευρέθηκαν ο Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ Κώστας Πλατυκώστας και από το Επιμελητήριο Αχαΐας ο Πρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας και ο Γραμματέας Θεόδωρος Τσούμπελης.
Στους Κυβερνήτες προσφέρθηκαν βιβλία με ιστορικό υλικό για το Λιμάνι της Πάτρας και τοπικά προϊόντα καθώς και πληροφοριακό υλικό (χάρτες, διευθύνσεις καταστημάτων και κέντρων διασκέδασης, πληροφορίες για την επίσκεψη σε αξιοθέατα και αρχαιολογικούς χώρους κλπ ) μια και η φιλοξενία των πληρωμάτων αποτελεί ένα αξιόλογο γεγονός για την οικονομική ζωή της πόλης και της περιοχής γενικότερα.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular