17.4 C
Aigio
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕκλογέςΕκλογές 2014Ο Γρηγόρης τόλμησε και οι συμπολίτες τον δικαίωσαν!

Ο Γρηγόρης τόλμησε και οι συμπολίτες τον δικαίωσαν!

DSC_0045Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που ξεπέρασε σε όγκο και παλμό κάθε προηγούμενο, ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος εξήγγειλε το βράδυ της Δευτέρας από τον Συνοικισμό Ν.Πλαστήρα τους δέκα άξονες για τη διοίκηση του Δήμου.Το τόλμημα της ανοιχτής συγκέντρωσης βρήκε ανταπόκριση από τους συμπολίτες που κατέκλεισαν την πλατεία της Αγίας Άννας στον Συνοικισμό, αποδεικνύοντας την δυναμική της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις –Νέα Πορεία» που μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογών με τη δυναμική μιας μεγάλης ανοιχτής συγκέντρωσης.
Ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών αφού οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν για τα επόμενα πέντε χρόνια διαχείρισης της ζωής μας και αναφέρθηκε στην ιστορία της διαμόρφωσης των δημοτικών «με τα απόβλητα ενός κομματικού συστήματος που οδήγησε τον τόπο στην εξαθλίωση και στέρησε την αναπτυξιακή προοπτική και την ποιότητα ζωής» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας: «Τη διαφορά της δικής μας παράταξης με την υπέρβαση την δική μου, των συμβούλων μου που απέρριψαν τη συναλλαγή! ΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! Τη λαϊκή απαίτηση για ένα Δήμο απεξαρτημένο από αγκυλώσεις και ανιδιοτελή συμφέροντα».
Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην περιοχή του συνοικισμού που αποτελεί τον «πνεύμονα» της κάτω πόλης και του παραλιακού «τόξου» έκανε αναφορά στα λάθη και τις εσκεμμένες παραλείψεις που δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη της περιοχής.
Με αναφορές στη διαχείριση των απορριμμάτων και την επανάληψη της δέσμευσης πως ούτε ένα σκουπίδι δεν θα πέσει στην «Παπανικολού» με τον Γρηγόρη δήμαρχο, αλλά και όλα τα μεγάλα θέματα του Δήμου, ανέλυσε τους δέκα βασικούς άξονες της διοίκησης του Δήμου.

MΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

1. Την επαναφορά της ηθικής στην άσκηση της διοίκησης του Δήμου και την ηθική διαχείριση του Δημοτικού χρήματος. Βάζουμε τέλος στο πάρτυ της διαφθοράς με τις απευθείας αναθέσεις!!!!
2. Κοινωνικές δομές του Δήμου.
Την στήριξη και την φροντίδα του Δήμου να την νιώθει κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση-Αναβάθμιση της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου με στελέχωση ικανού ανθρώπινου δυναμικού που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στην αποστολή του στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.
3. Την οικονομική ανάκαμψη του τόπου με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων δημιουργώντας ουσιαστικές αναπτυξιακές υποδομές για την στήριξη του εισοδήματος των Αιγιαλέων.
4. Μέριμνα για την άμεση επέμβαση στα προβλήματα της καθημερινότητας, στην κάθε γειτονιά υπηρεσίες του Δήμου στην υπηρεσία του δημότη.
5. Την συμμετοχή των δημοτών στα μεγάλα ζητήματα του τόπου του, της κάθε συνοικίας , της κάθε κοινότητας με την πραγματοποίηση λαϊκών συνελεύσεων και τοπικών δημοψηφισμάτων όπου οι συνθήκες το απαιτούν.
6. Τουριστική αξιοποίηση της Αιγιάλειας όλο το χρόνο με ισόρροπη ανάπτυξη του παραμελημένου θαλάσσιου μετώπου που στηρίζεται στο φιλότιμο και το μεράκι των επαγγελματιών εστίασης. Την αναμόρφωση του ορεινού όγκου με την βελτίωση του οδικού δικτύου και των απαραίτητων υποδομών για την προβολή και αξιοποίηση. του προσκυνηματικού τουρισμού προβάλλοντας τα μοναστήρια και τις εκκλησίες της Αιγιάλεια που μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.
7. Ίδρυση και λειτουργία γραφείου γεωργικής ανάπτυξης για την στήριξη των καλλιεργητών και την αξιοποίηση της χρυσοφόρας γης των Αιγιαλεών δίδοντας κατευθύνσεις και τεχνογνωσία για νέες καλλιέργειες που θα βελτιώσουν το εισόδημα των παραγωγών και θα δώσουν δυνατότητα νέων αγροτών στην ανεκμετάλλευτη περιουσία κάθε συμπολίτη.
8. Την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εμπόρων και καταστηματαρχών που ασφυκτιούν από τα δεινά της οικονομικής κρίσης με συνεχή συνεργασία με τους συλλόγους τους και την πραγματοποίηση από κοινού προγραμμάτων στήριξης και προβολής.
9. Την οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς με την παράλληλη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Τον διάλογο και τις από κοινού αποφάσεις με τους εκπροσώπους της αγοράς του τόπου μας για την καλύτερη οργάνωσή τους.
10. Την λειτουργία ειδικής δημοτικής υπηρεσίας για την στήριξη των ανέργων με προτεραιότητα βάσει των πραγματικών αναγκών κάθε οικογένειας στην αγορά εργασίας και την ηθική αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας που διαλύει τον κοινωνικό ιστό της Αιγιάλειας.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular