21.9 C
Aigio
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠάτρα, Αίγιο και Μεσολόγγι στον κλοιό των πλειστηριασμών και των «κορακιών»

Πάτρα, Αίγιο και Μεσολόγγι στον κλοιό των πλειστηριασμών και των «κορακιών»

plistirasmoi sfiriΠέντε κατοικίες στην Πάτρα, δύο στο Αίγιο, μία πρώτη κατοικία και μία επιχείρηση στο Μεσολόγγι, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στις 4 το απόγευμα στα Ειρηνοδικεία των τριών πόλεων, ενώ μετά από καιρό πλειστηριασμός κατοικίας έχει ενταχθεί και στο πινάκιο του Ειρηνοδικείου Κάτω Αχαΐας.
«Όλοι μαζί θα αποτρέψουμε την κλοπή των περιουσιών μας», δήλωσε μέσω του «Η» ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Πάτρας, Γιώργος Μητράκης, ο οποίος αποσαφήνισε ότι η πολιτεία εξακολουθεί αν απέχει από την κοινωνία και αν μην υλοποιεί τις προεκλογικές δεσμεύσεις τουλάχιστον προς το παρόν.
Μίλησε επίσης για τους φόβους τους ότι οι όποιες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια φέρει στη βουλή, δεν θα ανταποκρίνονται στο σύνολο όσων έχει δεσμευτεί.
Την ίδια ώρα αποκάλυψε ότι εκτός από τον κίνδυνο οι δανειολήπτες να χάσουν τα σπίτια τους, έχουν και αυτό των εκβιασμών από τα λεγόμενα κοράκια, που τους ζητούν από 300-5000 ευρώ, προκειμένου να αποχωρήσουν από τον πλειστηριασμό και το σπίτι να μην ξεπουληθεί .

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular