24.6 C
Aigio
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλεια"Πολιτικά και επικοινωνιακά...για κλάματα ο Δήμαρχος"

“Πολιτικά και επικοινωνιακά…για κλάματα ο Δήμαρχος”

Με αφορμή την έγγραφη απάντηση του Δημάρχου Αιγιάλειας στις προ ημερών δηλώσεις του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής μας Πάνου Γιαννούλη, για την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Θεοδωρακόπουλου στην Ανατολική Αιγιάλεια την οποία και χαρακτήρισε “εσπευσμένη από έναν πανικόβλητο Δήμαρχο”, είναι αναγκαίο από την Δημοτική Παράταξη “Αιγιάλεια-Νέα Εποχή”, να σημειωθούν τα εξής:

“Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας, έμαθε – μετά από δύο ολόκληρα χρόνια θητείας του – ότι ο δήμος που διοικεί δεν τελειώνει εξ’ ανατολάς στην Οδό Κορίνθου του Αιγίου, αλλά ότι υπάρχει προς τα εκεί μια μεγάλη γεωγραφική ενότητα,αυτή των πρώην Δήμων Αιγείρας και Ακράτας, από την οποία εισπράττει αρκετά έσοδα αλλά δεν νοιάζεται αυταπόδεικτα όσο θα’ πρεπε για την ανάπτυξή της. Επί τόσο καιρό ήξερε μόνο να υποτιμά την περιοχή έναντι του Αιγίου και να την επισκέπτεται μόνο σε χορούς και πανηγύρια.! Ας καταλάβει λοιπόν καλά, πως η πολιτική δεν είναι ταγκό, ζεϊμπέκικα και καλαματιανά …αλλά καθημερινή ενασχόληση με πολλά μικρά και μεγάλα προβλήματα.
Τώρα, κουρασμένος από τα αδιέξοδα του “Καλλικράτη”, που ο ίδιος χαρακτήριζε δημόσια ως…”θαυμάσιο νόμο”, επιχειρεί με επικοινωνιακές στρατηγικές της κακιάς ώρας (!) του καλά αμειβόμενου συνεργάτη του και Ακρατινού κ.Παναγή Παναγόπουλου, να εμφανιστεί ως “λάτρης της περιφέρειας του δήμου του”, αλλά και πολύ κοντά πλέον σ’αυτήν!
Είναι τουλάχιστον προκλητικό, ο Δήμαρχος των πολλών και απλόχερων προεκλογικών λόγων, πέραν των άλλων, να εμφανίζεται σήμερα ως δεινός υποστηρικτής του υπάρχοντος μεγάλου Δήμου Αιγιάλειας. Απορούμε για το πως αυτό συνάδει με την στρατηγική του, όταν ο Επικοινωνιολόγος του – που τον έστειλε άρον άρον στην Ανατολική Αιγιάλεια για να θολώσει τα ταραγμένα νερά της περιοχής – ήταν αυτός που ως “ενεργός πολίτης” της Ακράτας είχε πρωτοστατήσει θεσμικά στον αγώνα σύστασης ξεχωριστού Δήμου Ανατολικής Αιγιάλειας.Ωραίο “θεατρικό” δίδυμο!
Τελικά, εκεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Ανδρέου Λόντου, το λιγότερο που έχει πάθει η ηγεσία του, είναι απώλεια μνήμης που με επικοινωνιακά “ξηροκαταπήματα” δεν πείθει πια κανέναν!Πολιτικά και επικοινωνιακά είναι…για κλάματα!
Και μία φιλική συμβουλή προς μια παράταξη που στηρίξαμε για να ‘ναι σήμερα δημοτική αρχή.Σταματήστε επιτέλους να εκτίθεστε απροκάλυπτα γιατί μας λυπεί κι οι επόμενες εκλογές…δεν αργούν”!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular