13.6 C
Aigio
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠ.Γ.Σ.: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα…

Π.Γ.Σ.: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα…

pgs_simaΣτην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Football League μπήκαν από σήμερα οι «μελανόλευκοι», με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουν να φέρουν εις πέρας μία δύσκολη αποστολή, υποδεχόμενοι τον Αχαρναϊκό και δουλεύουν σκληρά το τακτικό μέρος του παιχνιδιού που θα ακολουθήσουν την Κυριακή με μοναδικό στόχο τη νίκη.
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κορίνθιος τεχνικός είναι η απουσία του Ζουνίνιο, για τον οποίο τα αποτελέσματα της μαγνητικής επιβεβαίωσαν την αρχική πρόβλεψη της θλάσης από το ιατρικό επιτελείο, που ισοδυναμεί με ένα μήνα απουσία. Επίσης υπάρχει καθυστέρηση για την έκδοση του δελτίου του Πέριτς, του οποίου αναμένονται σήμερα κάποια απαραίτητα έγγραφα από την αντίστοιχη ομοσπονδία της Βοσνίας.

pgs_agiasmosΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Πριν την έναρξη της προπόνησης, έγινε και ο καθιερωμένος Αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και το παρόν έδωσαν όλα τα τμήματα του Παναιγιάλειου.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων διαρκείας, όπου η ζήτηση κρίνεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας αναμένεται να έχουν προβάδισμα στα εισιτήρια για τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, όπου αναμένεται το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο.

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular