17.5 C
Aigio
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠ.Γ.Σ.: Τελεσίδικη η απόφαση παραίτησης από τον Αντώνη Ρέλλα

Π.Γ.Σ.: Τελεσίδικη η απόφαση παραίτησης από τον Αντώνη Ρέλλα

Ειλημμένη φαίνεται να ήταν η απόφαση παραίτησης του Αντώνη Ρέλλα από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναιγιάλειος και απλά σήμερα έγινε γνωστή από τον ίδιο. Μάλιστα, όπως δήλωσε σε συνεργάτη του “Aigialeiaspor” έχει αποφασίσει να απεμπλακεί πλήρως από τα διοικητικά του συλλόγου. «Πιστεύω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσω από τα διοικητικά της ομάδας. Εχω κουραστεί και θεωρώ ότι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο την ομάδα. Ο αντικαταστάτης μου θα βρεθεί εκ των έσω» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ρέλλας, ενώ ερωτηθείς για τη μετοχική σύνθεση τόνισε ότι προς το παρόν μένει ως έχει.

[the_ad id=”46371″]

Αναφορικά με κάποια σενάρια που τον θέλουν να είναι σε επαφή με κάποιον ενδιαφερόμενο για να παραχωρήσει την ομάδα δήλωσε: «Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Κάνω συνεχόμενες επαφές, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από κάποιον».
Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι οι συνεργάτες του είχαν ενδείξεις για τις προθέσεις του Αντώνη Ρέλλα, όμως κανείς δεν είχε ενημερωθεί για την τελική του απόφαση. Μάλιστα και ο μετοχικός «συμπαίκτης» του, Νίκος Κυριαζόπουλος, σε σχετική ερώτηση από το “Aigialeiaspor” για τις διοικητικές εξελίξεις δήλωσε άγνοια για την τελική απόφαση του Αντώνη Ρέλλα, ενώ απόκλεισε το ενδεχόμενο να τον αντικαταστήσει στον προεδρικό θώκο. Eτσι, μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις, το μέλλον του Παναιγιάλειου δείχνει δυσοίωνο με κυριότερο εμπόδιο το οικονομικό, με την ΠΑΕ να δείχνει ότι δεν είναι σε θέση για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular