13.6 C
Aigio
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣ 2015ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση στις δηλώσεις του κ. Τουλγαρίδη

ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση στις δηλώσεις του κ. Τουλγαρίδη

syriza1Τελώντας σε πλήρη πολιτική σύγχυση, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού κ. Τουλγαρίδης με ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για την μη έγκριση από τον Επίτροπο της μισθοδοσίας 16 εργαζομένων του Οργανισμού!!!!
Ας σημειωθεί ότι η πρόσληψη των συγκεκριμένων εργαζομένων είχε εγκριθεί ομόφωνα από το Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ (στο οποίο συμμετέχει και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΡΑΠ).
Η διαδικασία δε, που είχε ήδη συμφωνηθεί μεταξύ της δημοτικής αρχής και της αποκεντρωμένης διοίκησης, διαδικασία που σκοπίμως αποκρύπτεται από την ανακοίνωση του κ. Τουλγαρίδη, ήταν αυτή της απευθείας ανάθεσης και αμοιβής με «μπλοκάκι».
Ο κ. Τουλγαρίδης καταδικάζει αβίαστα και ανερυθρίαστα τον ΣΥΡΙΖΑ για την υιοθέτηση πολιτικών που ο ίδιος ως μέλος της δημοτικής αρχής εισηγείται και εφαρμόζει!!!
Αντί λοιπόν, ο κ. Τουλγαρίδης να τοποθετείται ως στέλεχος του ΚΚΕ σε διατεταγμένη προεκλογική υπηρεσία, θα ήταν προτιμότερο να μιλάει ως Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού που θα έπρεπε να επιδιώκει την αναζήτηση συμμάχων και τρόπων να αντιπαλέψει τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που σαρώνει τις εργασιακές σχέσεις. Δεν έχει παρά να ακούσει τη φωνή του απλού κόσμου του ΚΚΕ και των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες του Κοινωνικού Οργανισμού, που απαιτούν τη συνεργασία των αντιμνημονιακών και αριστερών δυνάμεων, αρνούμενος να αποδεχτεί τη συνέχιση των κυβερνητικών πολιτικών και γυρίζοντας την πλάτη του στην “επαναστατική καθαρότητα”.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular