17.9 C
Aigio
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤουρισμός "Εξοχική Κατοικία, Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας". Η Ελλάδα σε μια νέα επενδυτική...

Τουρισμός “Εξοχική Κατοικία, Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας”. Η Ελλάδα σε μια νέα επενδυτική εποχή.

epimelitirio newΤο Επιμελητήριο Αχαΐας η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τo Πανελλαδικό Κτηματομεσιτικό Δίκτυο της E-Real Estates συνδιοργανώνουν Ημερίδα με Θέμα:

Τουρισμός “Εξοχική Κατοικία, Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας”. Η Ελλάδα σε μια νέα επενδυτική εποχή.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 16/11/2013 με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. στο χώρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας ( Μιχαλακοπούλου 58 , Πάτρα ).
Η παγκόσμια οικονομική εξέλιξη περνάει από μια ευαίσθητη εποχή και η χώρα μας έχει τεθεί επίκεντρο προσοχής στις αναλύσεις που αφορούν και τις επιπτώσεις αυτής της βαθιάς πολιτικής και οικονομικής αναδόμησης σε κοινωνικό επίπεδο.
Με ραγδαίο ρυθμό βιώνουμε σημαντικές αλλαγές στην ισορροπία βασικών υπαρξιακών παραγόντων, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε την ανάγκη να αλλάξουμε κυρίως τον τρόπο σκέψης μας.
Στην Ελλάδα του 2013, οι έννοιες «αξιοποίηση», «ανάπτυξη», «προσπάθεια» και «αισιοδοξία» δεν θα πρέπει να λείπουν από την καθημερινότητα, ενισχύοντας τη προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο.
Η εποχή αλλάζει γρήγορα και οι επενδύσεις τείνουν αδιαμφισβήτητα να την ακολουθήσουν. Δημόσια έργα, κεφάλαια από το εξωτερικό και πρωτοβουλίες θα δημιουργήσουν νέες υποδομές έτσι ώστε να αποκτήσει η ελληνική ακίνητη περιουσία την αξία και την αίγλη που της αξίζει.
Ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας τοποθετούνται μαζί, ενεργά και θετικά, στα σημερινά δεδομένα και ερμηνεύουν με νέα νοοτροπία τις δυνατότητες που προσφέρονται από τη σύνθετη πλέξη όχι μόνο του κτηματο-μεσιτικού κλάδου αλλά και ολόκληρης της χώρας ως κοινωνικό σύνολο.
Με σημείο εκκίνησης τη συνεργασία και τη προσπάθεια συντονισμού πολλαπλών συνεισφορών, αναζητάμε επενδυτικές στρατηγικές με στόχο τον σχεδιασμό μιας βιώσιμης κοινωνικής ανάπτυξης. Η Ελλάδα έχει πλούτο, η Ελλάδα μπορεί να τον αξιοποιήσει δυναμικά.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular