24.2 C
Aigio
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΧριστουγεννιάτικο bazaar που χαρίζει ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Χριστουγεννιάτικο bazaar που χαρίζει ΧΑΜΟΓΕΛΑ

xamogelo
Να στηρίξουν το έργο του ζητά και φέτος το «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Και αυτά τα Χριστούγεννα προσκαλεί τους φίλους του να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας κ
Πάντα με προσιτές τιμές δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους χαρίζωντας χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!
Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιουργήθηκαν από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη!
Σε περίπτωση που δεν βρεθείτε σε κάποιο από αυτά τα χριστουγεννιάτικα bazaars μπορείτε να βρείτε όλα μας τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: http://www.hamogelo-eshop.gr/shop/products ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 και 210-7647760.
Το Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Αίγιο θα πραγματοποιηθεί 21 – 24/12 στο Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων (ώρα 10:00-20:00).

Δείτε Ακόμα...

Most Popular