2η Ποδηλατική διαδρομή Αίγιο – Διακοπτό την Κυριακή 29 Μαΐου

0

Ύστερα από την πολύ πετυχημένη 1η ποδηλατική διαδρομή Αίγιο – Διακοπτό, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 125 χρόνια από τη δημιουργία του Οδοντωτού Διακοπτού – Καλαβρύτων από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας, η διαδρομή αυτή έγινε θεσμός και επιστρέφει!

Η 2η ποδηλατική διαδρομή από το Αίγιο με προορισμό το Διακοπτό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 9 π.μ στο πλαίσιο των δράσεων, που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. για τη ανάδειξη του Οδοντωτού σιδηροδρόμου Διακοπτού – Καλαβρύτων. Αναλυτικές πληροφορίες:

podilatiki-diadromi2η Ποδηλατική διαδρομή Αίγιο – Διακοπτό την Κυριακή 29 Μαΐου, 9 π.μ. – Σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης: Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Αιγίου (παραλία Αλυκής).

Με την καθοδήγηση του Αιγιώτη πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστου Τσερεντζούλια, τη συνδρομή του τμήματος Τροχαίας Αιγίου, της Δημοτικής Αστυνομίας και του Ερυθρού Σταυρού.

Για τη συμμετοχή στην ποδηλατική βόλτα απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (τηλεφωνικά στο 2691022250, καθημερινές 10:00-13:00 και ηλεκτρονικά στο [email protected], δηλώνοντας όνομα-επίθετο και τηλέφωνο). Επίσης, θα γίνονται εγγραφές δια ζώσης στην αφετηρία από τις 8π.μ. έως την έναρξη της ποδηλατικής βόλτας.

Στον τερματισμό θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής, σνακ και αναψυκτικά με τοπικές γεύσεις.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές από την ηλικία 13 ετών και άνω, ενώ παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τα ποδήλατά τους σε καλή κατάσταση, να φέρουν αντιηλιακό, καπέλο ή κράνος και νερό.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 200 άτομα.

Η έναρξη θα γίνει ακριβώς στις 9π.μ.

Οι εκδηλώσεις χρηματοδοτούνται  στο πλαίσιο παρεμβάσεων Δημοσίου χαρακτήρα του Υπομέτρου 19.2 του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, που υλοποιεί η ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. στο Νομό Αχαΐας (Μέτρο 19 Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/LEADER) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020).