Στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, παρευρέθηκε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η κυρία Αλεξοπούλου συμμετείχε στη δοξολογία που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό «Κοίμηση της Θεοτόκου» του Αιγίου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, αλλά και στην επιμνημόσυνη δέηση.

Αλεξοπούλου Βοστίτσα 2Η Χριστίνα Αλεξοπούλου κατέθεσε, εκ μέρους της κυβέρνησης, στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων και αργότερα παρακολούθησε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση την παρέλαση.

Αλεξοπούλου Βοστίτσα 1Η Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία ιστορικά γεγονότα της χώρας μας, το οποίο οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδας. Σκοπός της ήταν η οργάνωση και ο προσδιορισμός του χρόνου εκδήλωσης της επερχόμενης ελληνικής επανάστασης στην Πελοπόννησο. Με προεδρικό Διάταγμα καθιερώθηκε η 26η Ιανουαρίου ως Δημόσια Εορτή Τοπικής και Ιστορικής Σημασίας για όλη την Αιγιάλεια.