Με μια υπέροχη έκπληξη για μικρούς και μεγάλους, αποχαιρετά το 2022 η αγορά του Αιγίου. Ειδικότερα, ο Δήμος Αιγιαλείας, ο Εμπορικός-Εισαγωγικός-Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Αιγιαλείας και Περιχώρων και το τουριστικό γραφείο Aigialeia Travel, φέρνουν στο Αίγιο το απόγευμα της Παρασκευής τον Άγιο Βασίλη με το λεωφορείο του, για μαγικές χαρούμενες διαδρομές ΔΩΡΕΑΝ για τους επιβάτες, συμβάλλοντας στην γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Το «Santa’s Bus» θα βολτάρει διαρκώς στο όμορφα στολισμένο Αίγιο από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στη διαδρομή Κλ. Οικονόμου-Μητροπόλεως-Σολωμού-Ρήγα Φερραίου (εναλλάξ με Βασιλ. Κωνσταντίνου), φορτωμένο με χαρά, κέφι, κεράσματα και μπαλόνια που θα μοιράζουν σε μικρά και μεγάλα παιδιά ο Άη-Βασίλης και οι βοηθοί του, τα Ξωτικά. Το λεωφορείο θα κάνει προκαθορισμένες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής για επιβίβαση και αποβίβαση.

Έτσι, η χρονιά θα κλείσει χαρούμενα και με αισιοδοξία για το 2023, που έρχεται φορτωμένο ελπίδα. Οι διοργανωτές εύχονται σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη και πρόοδο!