Με τη δέουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τα Σελιανίτικα τίμησαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς την εορτή του Αγίου Βασιλείου, πολιούχου της Κοινότητας.

Για το λόγο αυτό το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. τελέσθηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασσίας, ενώ την Κυριακή 1η Ιανουαρίου, ημέρα της εορτής του Αγίου, έγινε έναρξη του Όρθρου ώρα 7.00 π.μ. και στην συνέχεια περί ώρα 9.00 π.μ. τελέσθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τέλος η Δοξολογία του Νέου Έτους, χοροστατούντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη και παρουσία πολυπληθούς εκκλησιάσματος.

Μεταξύ άλλων, στις προαναφερόμενες ακολουθίες τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Νομού Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, ο Δήμαρχος Δήμου Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων “Αιγιάλεια Αύριο” και “Ποιοτική Αιγιάλεια” Χρήστος Γούτος και Βασιλική Ψυχράμη, αντίστοιχα, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Αιγιαλείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος και Νίκος Καραΐσκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καλαμίδας και Τάκης Τζερεντζούλιας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρών Παναγιώτης Περλέγκας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σελιανιτίκων Γεώργιος Ρόζος μαζί με τους κοινοτικούς συμβούλους Γιάννη Τζεβελέκα και Βασιλική Θεοδωροπούλου, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων.