24.7 C
Aigio
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΚοινωνίαΛ. Παπαδόπουλος: Η πληγωμένη από τα σκοτάδια πόλη που πρέπει να αναστήσουμε!

Λ. Παπαδόπουλος: Η πληγωμένη από τα σκοτάδια πόλη που πρέπει να αναστήσουμε!

Προς:
αξιότιμο κ.κ. Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη
αξιότιμο κ.κ Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο
αξιότιμο κ.κ Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο
αξιότιμους κ.κ Αρχηγούς Δημοτικών Παρατάξεων
ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Για πρώτη φορά εμφανίζεται το ρεύμα στην Ελλάδα το 1889 όπου φωτίστηκαν τα βασιλικά Ανάκτορα. Μετά από 150 χρόνια η ανατολική είσοδος της πόλης του Αιγίου (ερχόμενοι από Αθήνα), το κόσμημα για κάθε πολιτισμένη περιοχή, που δεν αποτελεί τριτοκοσμικό προορισμό, παραμένει επικίνδυνα σκοτεινή και χωρίς πεζοδρόμια. Τουλάχιστον ως Πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας έχω κάνει αρκετές παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους φορείς για την άμεση αποκατάσταση βλαβών.
Μάλιστα οι εκκλήσεις μου και οι καθημερινές μου επικοινωνίες στην Περιφέρεια για τον ελλιπή έως μηδαμινό φωτισμό της παλαιάς εθνικής οδού στην δυτική είσοδο του Αιγίου, από  τον κόμβο της ΕΒΟ – ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ – ΕΒΕΠ είχε βρει άμεση ανταπόκριση και έγινε πράξη το 2020.
ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1Σήμερα λοιπόν εκ νέου και βλέποντας πως και η άλλη είσοδος της πόλης ακόμα διατηρεί χαρακτήρα περασμένων εποχών, θυμίζοντας χωριό του πενήντα και μάλιστα από τις πιο απόμακρες περιοχές, και εν όψει της θερινής περιόδου και της αύξησης της επισκεψιμότητας στον Δήμο μας, κάνω και πάλι έκκληση κ.Μπονάνο να επιληφθείτε προσωπικά του θέματος της ανατολικής εισόδου του Αιγίου καθώς έγκειται στις άμεσες αρμοδιότητες σας.
Είναι αδιανόητο, να παραμένει επικίνδυνα (ξαναλέω) σκοτεινή, από βλάβες και ζημιές χρόνων που δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ, λες και ότι χαλάει δεν επιδιορθώνεται σε αυτό τον τόπο.
Γνωρίζοντας ότι ο κ.Περιφερειάρχης όπως και εσείς κ. Αντιπεριφερειάρχα είσαστε πάντοτε δίπλα στα δίκαια αιτήματα του τόπου μας και του Εμπορικού Συλλόγου, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, ευελπιστώντας πως και σήμερα θα γίνει άμεσα πράξη το αίτημα μας όπως έγινε και προ τριετίας με τον φωτισμό στη δυτική είσοδο της πόλης.
Υ.Γ. Ας μου συγχωρεθεί το έντονο ύφος αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση που οι ιθύνοντες του Δημοτικού μας Μεγάρου, δεν έχουν ζητήσει/απαιτήσει το αυτονόητο όταν θέλουν/με  και επιδιώκουν/με να γίνουμε προορισμός και όταν μάλιστα έχουν τον διακαή πόθο να ξαναζητήσουν την ψήφο των εγκαταλελειμμένων και απαξιωμένων “ιθαγενών” του τόπου μας. Ας τους αφήσουμε στις φιέστες τους και ας γνωρίζει ο λαός της Αιγιάλειας πως υπάρχουν κάποιες ισχυρές δυνάμεις που θα προσπαθήσουν να φέρουν την νεκρανάσταση του αγαπημένου μας τόπου.
με τιμή
Λάμπης Π. Παπαδόπουλος
– μέλος του προσωρινού ΔΣ με απόφαση Πρωτοδικείου για διενέργεια εκλογών
– δις εκλεγμένος Πρόεδρος Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας

– γ Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης

– εκλέκτορας ΕΣΕΕ

Δείτε Ακόμα...

Most Popular