Με συμμετοχή μελών και φίλων του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η κοπή της Βασιλόπιτας στο Cafe/Restaurant TERReGIO στην παραλία Αιγίου.

aliki-pita4Την Πίτα Ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερώνυμος, με τον Πατήρ Αθανάσιο. Παρόντες ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Κος Δημήτρης Καλογερόπουλος, την Υφυπουργό Κα Χριστίνα Αλεξόπουλου εκπροσώπησε η Κα Σταθοπούλου, τον Βουλευτή Κο Ιάσονα Φωτήλα εκπροσώπησε η Κα Γαλάκη.

aliki-pita3Από την Περιφέρεια παρόντες οι Αντιπεριφερειάρχες Κα Ντάτσικα, Κος Αντωνόπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κος Αρίστος Τηλιγάδης. Ο Αντιδήμαρχος Κος Καραΐσκος και η Δημοτική Σύμβουλος Κα Βασιλακοπούλου. Παραβρέθηκαν από την Τοπική Κοινότητα Αιγιαλείας ο Πρόεδρος κος Ραμπαβίλας και οι Σύμβουλοι Κος Μαυρίδης, Κα Χριστοπούλου και Κα Μαρνέλη, και Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων.

ΟΛΟΙ πήραν το λόγο και αναφέρθηκαν στην Δράση του Συλλόγου, την Αξία της παραλιακής
ζώνης του Αιγίου και τις δυνατότητες που υπάρχουν για Ανάπτυξη. Εξήραν την Δυναμική του
συλλόγου Αλυκής και των Εθελοντών μελών του, καθώς και την Ενεργητικότητα και το όραμα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.Η εκπρόσωπος της Υφυπουργού Κας Αλεξοπούλου ανέγνωσε μήνυμα που έστειλε στο σύλλογο και τα Μέλη του, αφού δεν μπόρεσε να παρευρεθεί η ίδια λόγω υποχρεώσεων.

Από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Αιγιαλείας μίλησε ο Αντιπρόεδρος Κος Ρόζος, ενώ Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Κος Καραδημητρόπουλος και εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων μελών.aliki-pita2Ο Πρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος Ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε Όλους και
αναφέρθηκε στις προγραμματισμένες Δράσεις του 2024. Τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην Αλυκή στις 18
Μαρτίου, την 3η Έκθεση – Διαγωνισμό Φωτογραφίας τον Αύγουστο, τη συμμετοχή στην
Πανελλήνια Δράση Let’s do it Greece στις 14 Απριλίου, καθώς και στην απόφαση του Δ.Σ. για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος του συλλόγου, ενώ Ευχαρίστησε ΟΛΑ τα μέλη του Δ.Σ.για την αμέριστη συμμετοχή και παρουσία τους στο σύλλογο.

aliki-pita5Ακολούθησε η απονομή Αναμνηστικού Διπλώματος ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ, στα μέλη του συλλόγου Κο Γιώργο Πανούτσο και Κώστα Σταθόπουλο για την εικοσαετή Εθελοντική προσφορά τους, που απένειμαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερώνυμος και ο Δήμαρχος Κος Καλογερόπουλος.

aliki-pita6Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον χορηγό της Βασιλόπιτας Κο Τηλιγάδη και την Πρόεδρο του Χορευτικού Εργαστηρίου Κα Σταθακοπούλου, το Νίκο Μανέτα για τα ηχητικά και το TERReGIO για την άψογη και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Ευχαριστούμε ακόμα τους Χορηγούς, που πρόσφεραν τα τέσσερα (4) δώρα της Βασιλόπιτας, το πρακτορείο Gina TOURS, το Cafe/Restaurant TERReGIO, την Κα Μαρνέλη και το Αχαϊκό Χωριό.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ΟΛΟΥΣ τους ΑΙΓΙΑΛΕΙΣ !!!