Στο radioaigialeia βρέθηκαν καλεσμένοι  οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α  με Επικεφαλής τον Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο, Νίκος Φιλιππόπουλος υπεύθυνος επικοινωνίας  του συνδυασμού και  Βασίλης Παναγόπουλος υποψήφιος για την τοπική Κοινότητα Αιγίου.

Θέματα παιδείας , πολιτισμού, αθλητισμού, περιβάλλοντος , η επόμενη μέρα,  ήταν μόνο μερικά από αυτά που συζητήθηκαν.Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και στην πρόταση του σνδυασμού για ένα νέο μοντέλο που θα στηρίζεται στη λογική της αποκεντρωμένης διαχείρισης με έμφαση στη διαλογή από την πηγή. Αναφέρθηκαν στα άτομα που απαρτίζουν τον συνδυασμό, οι οποίοι είναι ενεργοί δημοκρατικοί πολίτες, με κοινωνικές και οικολογικές ευαισθησίες, με πλούσια αγωνιστική συμμετοχή στα διάφορα κινήματα και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν πως θα αγωνιστούν ενάντια στην μνημονιακή πολιτική , θα αντισταθούν στην ιδιωτικοποίηση και θα υπερασπιστούν τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της Τ.Α.

[the_ad id=”46371″]

Όπως είπαν χαρακτηριστικά και οι δύο υποψήφιοι, με επικεφαλής τον Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο, οραματίζονται ένα Δήμο ισομερής ανάπτυξης που θα αξιοποιεί στο μεγαλύτερο βαθμό το φυσικό κάλλος που διαθέτει μαζί με την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά. Έναν Δήμο που θα είναι δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, οι οποίοι  θα ασκούν έλεγχο, θα διατυπώνουν αιτήματα και προτάσεις και φυσικά θα συμμετέχουν στη λήψη των αποφάσεων.  Όπως είπαν χαρακτηριστικά, πρόκειται για μία παράταξη κομματικά ακηδεμόνευτη. Είναι  Δημοτική συνεργασία πολιτών και κινημάτων

Πολιτικά και κοινωνικά ενεργών με αυτοδιοικητική φιλοσοφία. Αναφέρθηκαν στην αναπτυξιάκή πολιτική του Δήμου,στην πρωτογενή παραγωγή, στις υποδομές και στα τεχνικά έργα και φυσικά στις χρηματοδοτήσεις που απαιτούνται και με ορθή οργάνωση θα  μπορέσουν να βρεθούν  για να υλοποιηθούν όλα αυτοί οι στόχοι με μόνους κερδισμένους τους Δημότες. Όλη τη συνέντευξη

[the_ad id=”46704″]