Μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, με αντιπροσωπεία ξενοδόχων της Αιγιάλειας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν επί τάπητος τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους που απασχολεί περίπου 300 άτομα στην Αιγιάλεια.

Οι ξενοδόχοι, μεταξύ άλλων, ζήτησαν να δοθεί βαρύτητα στην ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς η περιοχή έχει άριστες προϋποθέσεις, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην καθαριότητα, στον φωτισμό και στην ανάγκη έργων υποδομής, με σεβασμό στον πολίτη, καθώς πλέον δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί άλλος χρόνος.

[the_ad id=”46274″]

«Το περιβάλλον είναι αυτό που δημιουργεί τις συνθήκες επισκεψιμότητας. Πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και να ανεβάσουμε το επίπεδο ποιότητας της περιοχής μας. Κεντρικό μας μέλημα θα είναι το αποχετευτικό, το οποίο συνδυάζεται με την υγεία των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη του τουρισμού», ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογερόπουλος.

Παράλληλα επισημάνθηκε η ανάγκη σύμπραξης του Δήμου με τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων για την καλύτερη τουριστική προβολή, ενώ έγινε και πρόταση να συμμετέχουν και ξενοδόχοι από όλες τις περιοχές, στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αιγιαλείας.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]