Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 31η Ιανουαρίου με επίσημο προσκεκλημένο τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, εισέρχονται πλέον τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.

Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην εκδήλωση είναι μεγάλο, καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «TELIS», έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία από τον κ. Μαρινάκη που θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.