24.6 C
Aigio
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΝα προφυλάξουμε την… τύχη μας

Να προφυλάξουμε την… τύχη μας

pgs_syntaktes (1)Η νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά του Παναιγιάλειου, ήταν σίγουρα μία εξέλιξη ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ και συνάμα ΠΟΘΗΤΗ τα τελευταία χρόνια απ’ όλους τους «μελανόλευκους» φιλάθλους.
Η απόφαση του Μοχάμεντ Μορσέντι να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Αιγιώτικης ομάδας, ήταν η καλύτερη δυνατή συνέχεια της πορείας που έχει διαγράψει τα τρία τελευταία χρόνια ο σύλλογος. Μπορεί χρονικά να ήρθε στο… και πέντε, όμως σίγουρα αποτελεί δώρο Θεού!
Η παρουσία του Αιγύπτιου επιχειρηματία αποτελεί μία ΕΓΓΥΗΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, όπως επίσης και για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών προκειμένου να μπορέσει ο «μελανόλευκος» σύλλογος σωστά και προγραμματισμένα να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Μπορεί ο νέος μεγαλομέτοχος να μην αγάπησε ξαφνικά τον Παναιγιάλειο, όμως το γεγονός ότι προχώρησε στην απόκτηση της ΠΑΕ δείχνει ότι έχει πρόθεση να ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ και κάτι καλό είδε στην περιοχή μας. Το που και πως θα το δούμε στο μέλλον. Άλλωστε, ΟΡΘΩΣ και ο εκπρόσωπος του νέου ιδιοκτήτη και νομικός του σύμβουλος δεν θέλησε να κάνει μεγαλεπήβολες δηλώσεις και δεν άρχισε να τάζει τον… ουρανό με τ’ άστρα. Αντίθετα, μάλιστα, είπε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της διοίκησης και της ομάδας, σιγά σιγά θα γίνει ότι χρειάζεται με πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής για την κατηγορία ομάδας. Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, ζήτησε ο κόσμος από την πλευρά του να δείξει στον νέο ιδιοκτήτη, με την παρουσία του στο γήπεδο, ότι καλά έκανε και ήρθε στο Αίγιο.
Ομως παράλληλα πρέπει να δημιουργήσουμε και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να το καταφέρουμε αυτό και πάντα βέβαια σύννομα. Και όταν λέω δημιουργήσουμε δεν εννοώ μόνο τη διοίκηση, αλλά το φίλαθλο κόσμο και όλους τους φορείς της πόλης μας. Η διοίκηση, με «όπλο» την εμπειρία που έχει αποκτήσει, δεδομένα θα τον προφυλάξει από τις κακοτοπιές τις ποδοσφαιρικές. Το θέμα είναι όλοι οι υπόλοιποι να τον προφυλάξουμε από τους «έξυπνους» -εντός και εκτός Αιγίου- που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από την δραστηριότητα του στην πόλη μας. Διότι κύριοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι όσο ΔΥΣΚΟΛΑ κάποιοι κατάφεραν να τον φέρουν στο Αίγιο για να επενδύσει, τόσο ΕΥΚΟΛΑ θα πάρει το… καπελάκι του και θα φύγει εάν δει κάτι στραβό. Γι’ αυτό το λόγο όχι μόνο δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κάποιους «ειδήμονες» να τον εκμεταλλευτούν, αλλά ούτε καν πρέπει να επιτρέψουμε να περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό του αφεντικού της ΠΑΕ Παναιγιάλειος.
Ας αφήσουμε λοιπόν το χρόνο να τρέξει, ας δείξουμε τη δυναμική του συλλόγου και ας έχουμε υπομονή, ώστε να θαυμάσουμε τον Παναιγιάλειο μας και πάλι στην Football League.

Αρθρο του Γρηγόρη Παλούμπη

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular