Απάντηση Χ. ΓΟΥΤΟΥ σε Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

0
120
«Το να εκμεταλλεύεται τα ΑΜΕΑ, για λόγους πολιτικής τακτικής, προκαλεί θλίψη – Δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία για Αγρότες – Εμπόρους και Δημότες που πληρώνουν ακριβά, τέλη και σκουπίδια»  

Με αφορμή τα όσα διενήχθησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την δήλωση του Δημάρχου κ. Καλογερόπουλου με την οποία κατηγορεί την πλειοψηφία της αντιπολίτευσης για αρνητική εξέλιξη των θεμάτων, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστος Γούτος δήλωσε:
“Η προσπάθεια του κ. Καλογερόπουλου να εκμεταλλευτεί, για λόγους πολιτικής τακτικής,  δύο θέματα – τα οποία έφερε προς συζήτηση καθυστερημένα, την τελευταία στιγμή και αφορούσαν στην ειδική κατηγορία των ΑΜΕΑ – και τα οποία ενταγμένα στο πινάκιο της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού συμβουλίου, καταψηφίστηκαν από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης συνολικά μαζί με πολλά άλλα και όχι κατά επιλογήν, μου προκαλεί θλίψη.
Ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η στάση μας ήταν καθαρά και μόνο πολιτική, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιδημοκρατική νοοτροπία της δημοτικής αρχής, την παραφράζει εσκεμμένα, για να κατηγορήσει με ψευδεπίγραφα επιχειρήματα την ενοχλητική, γι’ αυτόν , αντιπολίτευση.
Δυστυχώς ο κ. Καλογερόπουλος, με την μέχρι τώρα πολιτική του στάση και τις αποφάσεις του, δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία για τους Αγρότες που έχει χαρατσώσει στην άρδευση, για τους πληττόμενους Εμπόρους και γενικά τους πληγέντες Δημότες που συνεχίζει να τους επιβαρύνει με τσουχτερά δημοτικά τέλη και το σύνολο των Αιγιαλέων που χρεώνει, ασύμφορα οικονομικά, για την μεταφορά των σκουπιδιών, έχοντας το θράσος να επαίρεται  για την τεράστια έκπτωση του 1%!
Για όλους αυτές τις κατηγορίες των πολιτών δώσαμε, δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη προς το συμφέρον τους.
Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και όλα τ’ άλλα είναι αποπροσανατολιστικά, στη λογική της κατ’ επίφαση “κλάψας” του κ. Καλογερόπουλου,  που ουδόλως μας συγκινεί.
Περιμένω από τον δήμαρχο να σταματήσει να διοικεί με ύφος “χιλίων Καρδιναλίων”, αγνοώντας προκλητικά την πλειοψηφία, να προσγειωθεί και να διαμορφώσει θεσμικό πλαίσιο
γόνιμου διαλόγου και συνεργασίας.
Κάθε μέρα εκτίθεται όλο και πιο πολύ και μαζί με αυτόν εκτίθεται ολόκληρη η Αιγιάλεια για τον κατήφορο , που επί ημερών του, έχει πάρει η περιοχή μας” .

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ