24.7 C
Aigio
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΠαναγιώτα ( Γιώτα ) Ζαγκρίλη-Σταθακοπούλου: Μαζί με Χρήστο Γούτο για την Αιγιάλεια...

Παναγιώτα ( Γιώτα ) Ζαγκρίλη-Σταθακοπούλου: Μαζί με Χρήστο Γούτο για την Αιγιάλεια του αύριο!!

Παναγιώτα ( Γιώτα ) Ζαγκρίλη-Σταθακοπούλου: Μαζί με Χρήστο Γούτο για την Αιγιάλεια του αύριο!!

Ονομάζομαι Παναγιώτα (Γιώτα) Ζαγκρίλη-Σταθακοπούλου. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977  και μεγάλωσα στον Πύργο Κορινθίας. Κατάγομαι από αγροτική οικογένεια, σπούδασα στην Αθήνα και τα τελευταία 21 χρόνια ζω μόνιμα στην παραλία Συλιβαινιωτίκων( Παραλία Ακράτας). Είμαι παντρεμένη με τον (Αιγειράτη) Ηλία Σταθακόπουλο ελεύθερο επαγγελματία (ψυκτικό) και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικόλα φοιτητή μηχανολογίας και την Αγγελική μαθήτρια λυκείου.

Έχω σπουδάσει Δημόσιες σχέσεις και επικοινωνίας με ειδίκευση στο marketing, social media και διαφήμισης στο διαδίκτυο και έχω άριστη γνώση πληροφορικής και τεχνολογίας.

Έχω διατελέσει συνεργάτης της κας Αθηνάς Κόρκα – Κώνστα πρώην Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Κορινθίας και συνεργάτης του κ. Κατσανιώτη Ανδρέα πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Αχαϊας.

Έχω εργαστεί επίσης σε γραφείο πολιτικού μηχανικού και στην οικογενειακή επιχείρηση ( κατάστημα ηλεκτρικών) με αρμοδιότητες πωλήσεων και διεκπεραίωση  προγραμμάτων Ευρωπαϊκής ένωσης – ΕΣΠΑ 2007-2013.

Έχω ασχοληθεί εθελοντικά με συλλόγους και έχω διατελέσει Πρόεδρος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας, Υπεύθυνη Τύπου και Μ.Μ.Ε. Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Μέλος του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Του Σωτήρος Κραθίου Ακράτας. Επίσης έχω ασχοληθεί με την Δημιουργία και Διαχείριση σελίδων και ομάδων στα social media οι οποίες αφορούν συλλόγους αλλά και χωριά που βρίσκονται στην περιοχή μας και στον τόπο καταγωγής μου.

Ύστερα από την πολυετή μου διαδρομή ως συνεργάτης πολιτικών προσώπων αποφάσισα να κάνω ένα βήμα ακόμα προς την αυτοδιοίκηση και να αποδεκτώ την τιμητική πρόταση προς το πρόσωπό μου του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Χρήστου Γούτου, να κατέβω υποψήφια και μάλιστα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Αιγίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αξιολογώντας την πορεία του, ταυτόχρονα με την δική μου πορεία τα κοινά μας σημεία ήταν πολλά. Στην πορεία της ζωής μου κράτησα πάντα σταθερά τις αξίες της οικογένειας, του ήθους, της αξιοπρέπειας, του σεβασμού στον άνθρωπο, και πάντα χαμηλούς τόνους, μαζί με πολύ δουλειά αυτά ακριβώς που διακρίνουν και τον κ. Χρήστο Γουτο στην δική του πορεία ζωής.

Έχοντας δημιουργήσει την δική μου οικογένεια στην Ανατολική Αιγιάλεια και ο σύζυγός μου δραστηριοποιείται ενεργά στην περιοχή ως ελεύθερος επαγγελματίας, θέλω ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μου και μία Αιγιάλεια καλύτερη με ευκαιρίες και με δυνατότητες για όλους. Θέλω να είμαι χρήσιμη και παραγωγική προς το κοινωνικό σύνολο και προς το συμφέρον όλων των Δημοτών της Αιγιάλειας.

Έχω μάθει να διεκδικώ και να αναζητώ λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα και ως πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας αλλά και ως υπεύθυνη τύπου Ομοσπονδίας Γονέων και κηδεμόνων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που με είχαν τιμήσει και εξελέξει οι γονείς τις Αιγιάλειας είχα αναζητήσει λύσεις αλλά και είχα δουλέψει πολύ προς επίλυση κάθε θέματος και ανάδειξη οποιουδήποτε προβλήματος. Ο εθελοντισμός είναι μέρος της ζωής μου σε καθημερινή βάση, από το 2016 που εξελέγησα για πρώτη φορά Πρόεδρος γονέων έως και σήμερα, είμαι πάντα παρόν σε οποιαδήποτε δράση εθελοντισμού και για όσους με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά  ότι βοηθάω όπου μπορώ και με όποιον τρόπο μπορώ. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω και στην ομάδα του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κραθίου Ακράτας, όπου η προσφορά και το έργο που γίνεται σε άπορους πολίτες ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Ζητώ την Στήριξή Σας !!!

Ζητώ την Ψήφο Σας  Μόνο αν Πιστεύετε ότι Μπορώ να Σας Εκπροσωπήσω  !!!

Να Είστε Σίγουροι ότι θα Κάνω ότι Μπορώ και θα Προσπαθήσω να Μην Σας Απογοητεύσω Ποτέ !!!

Πάντα Δίπλα Σας !!!

ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

ΖΑΓΚΡΙΛΗ – ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)

Δείτε Ακόμα...

Most Popular