23.6 C
Aigio
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΑστυνομικάΈκοψε τις φλέβες του αφού πρώτα έπνιξε την συζύγου του

Έκοψε τις φλέβες του αφού πρώτα έπνιξε την συζύγου του

FAROS ASTYNOMIASΜία οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Πάτρας και όχι μόνο… εδώ και 24 ώρες, με την δολοφονία 48χρονης από τα χέρια του συζύγου της και πατέρα του 14χρονου παιδιού της.Όλα αποκαλύφθηκαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στο φως από την ΕΛΑΣ ο 45χρονος ήταν αποφασισμένος να μην… αφήσει τη γυναίκα του να φύγει!
Η άτυχη γυναίκα καταγόταν από χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη και πριν λίγους μήνες είχε εγκαταλείψει τον άντρα της παίρνοντας μαζί το 14χρονο παιδί τους, όμως τελευταία επέστρεψε στην Πάτρα και το παιδί έμενε με τον πατέρα ενώ η ίδια (φέρεται πως δήλωνε ότι δεν άντεχε την ζήλια του άντρα της) διέμενε προσωρινά σε άλλο σπίτι. Τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου ο 45χρονος Θ.Λ. την κάλεσε στο σπίτι προκειμένου να …συζητήσουν και να δει το παιδί, όμως το 14χρονο απουσίαζε και υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στο ζευγάρι.
Φέρεται πως όταν το παιδί γύρισε στο σπίτι η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα με τα κλειδιά επάνω και δεν μπορούσε να μπει, έτσι ειδοποίησε την θεία του (αδελφή του δράστη) που πήγε στο σπίτι επί της οδού Μειλίχου στο ύψος της Νοταρά που επίσης δεν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και …ειδοποίησε την Αστυνομία
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την πόρτα, αντίκρισαν ….μια γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι της και δίπλα ο σύζυγός της σε λίμνη αίματος, αφού είχε κόψει τις φλέβες του…
Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το ζευγάρι, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της γυναίκας ενώ μετά από προσπάθειες των γιατρών ο 45χρονος σύζυγος κρατήθηκε στη ζωή. Ωστόσο τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι συγκλονιστικά αφού ο άντρας φέρεται ότι ομολόγησε το έγκλημά του…
Ο 45χρονος, επιτέθηκε στην γυναίκα του και αφού την έδεσε στην συνέχεια την οδήγησε με την βία στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα.
Κατόπιν έβαλε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό, μέχρι η γυναίκα να εκπνεύσει. Αμέσως μετά ο 45χρονος πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο κρεβάτι, ενώ στην συνέχεια επιχείρησε να κόψει με ξυράφι της φλέβες του.
Περίοικοι που άκουσαν τις εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια και με δεδομένο ότι συχνά τσακώνονταν, ειδοποίησαν την Αστυνομία, αλλά όταν έφτασε όλα είχαν τελειώσει… αφού βρήκε αιμόφυρτο τον 45χρονο, δίπλα στην νεκρή σύζυγό του, που πληροφορίες θέλουν να μην άντεξε τις σκηνές ζηλοτυπίας και να του ζήτησε να χωρίσουν.
Το ζευγάρι είχε ένα 14χρονο παιδί που εκείνη την ώρα δεν ήταν στο σπίτι ενώ η άτυχη γυναίκα είχε ακόμα άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμος της.

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο αναφέρει: «συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 45 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, εντός της οικίας του, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησε τη 48χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια τη δολοφόνησε με ασφυκτικό τρόπο (απόφραξη αναπνευστικών οδών).
Αμέσως μετά την πράξη του ο 45χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει, τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο τα χέρια του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη».

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular