16.8 C
Aigio
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΜαθήματα όλων των τάξεων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου

Μαθήματα όλων των τάξεων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου

Ο Δήμος Αιγιαλείας και η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας σε συνεργασία με τους εθελοντές καθηγητές της περιοχής μας συνεχίζουν με επιτυχία την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου το οποίο απευθύνεται σε μαθητές που δεν μπορούν να καλύψουν με δικά τους έξοδα τις ανάγκες τους για ενισχυτική διδασκαλία.Με σχετική ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ενημερώνουν όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ότι οι εγγραφές συνεχίζονται και ότι έχουν προστεθεί δύο ακόμα τμήματα της Α΄ Γυμνασίου και της Β΄ Γυμνασίου. Επομένως στο Κοινωνικό Φροντιστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.

Επίσης απευθύνουμε πρόσκληση σε εθελοντές καθηγητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και κυρίως με ειδικότητα Βιολογίας.
Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 2691026136 και 6986033354 καθώς και στο γραφείο του Τμ. Κοινωνικής Προστασίας του Δ. Αιγιαλείας που βρίσκεται στο Παλαιό Νοσοκομείο Αιγίου Ν. Πλαστήρα 19.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular