13.6 C
Aigio
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου καταγγέλλει την προκλητική – απάνθρωπη και βάρβαρη συμπεριφορά του πλαστικού επιχειρηματία <<ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ>>, για την απόλυση του συνάδελφου Χαντζή Ιωάννη.

Η απόλυση αυτή είναι παράνομη – αυθαίρετη και εκδικητική.

Πρώτη φορά στα χρονικά απολύεται εργαζόμενος γιατί θέλει να δουλέψει. Η τρομοκρατία, ο εκφοβισμός και η ύβρης προς τους εργαζόμενους από τον εργοδότη δεν θα περάσει. Η εμμονή του εργοδότη σε αδιέξοδες και χρεοκοπημένες πρακτικές που θέλουν τους εργαζόμενους σκλάβους δε θα βρει έδαφος. Θα πρέπει να καταλάβει ο πλαστικός επιχειρηματίας ότι η εταιρεία δεν είναι ο εργοδότης, οι μηχανές και τα ντουβάρια, αλλά οι εργαζόμενοι. Οι εργαζόμενοι που με τη προσφορά τους, την παραγωγικότητά τους με ιδρώτα και αίμα προσέφεραν κερδοφορία, αγαθά, πλούτη και ανέσεις στον εργοδότη που αντί να τους ευχαριστήσει τους απολύει και μάλιστα διάλεξε λίγο πριν τη Μ. Εβδομάδα, τη βδομάδα των Παθών και του ανηφορικού Γολγοθά να Σταυρώσει το συνάδελφο Χαντζή Ιωάννη, στέλνοντας τον στην ανεργία. Η απόλυση για μας είναι αιτία πολέμου.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αιγίου είναι δίπλα στους εργαζόμενους που δίνουν τον αγώνα τους για την εργασία τους, τα δικαιώματά τους, την αξιοπρέπεια τους.

Καλούμε την Εργοδοσία να επαναπροσλάβει τον απολυμένο συνάδελφο. Αν αυτό δεν γίνει οι εργαζόμενοι έχουν τον τρόπο να τιμωρήσουν την αδικία, την απληστία, την αναλγησία και τα κομπλεξικά θέλω της εργοδοσίας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

του Ε.Κ.Αιγίου

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular