16.7 C
Aigio
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΣε Καρναβαλικές εκδηλώσεις ανά την Αχαία ο Δημ. Τριανταφυλλόπουλος!

Σε Καρναβαλικές εκδηλώσεις ανά την Αχαία ο Δημ. Τριανταφυλλόπουλος!

Κόντρα στο ρεύμα των ημερών που θέλει τους πολιτικούς να απέχουν από τις δημόσιες καρναβαλικές εκδηλώσεις, φαίνεται πως επέλεξε να πάει ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Αχαία, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε πολλές από τις δραστηριότητες της Αποκριάς ανά το νομό, με έμφαση σ’ αυτές που πραγματοποιήθηκαν σε Πάτρα, Αίγιο και Ανατολική Αιγιάλεια, συμμετέχοντας έτσι σε εκδηλώσεις χαράς και διασκέδασης με τη συμβολή μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών.

Ο Πολιτευτής της ΝΔ, παρότι και ο ίδιος θεωρεί το κλίμα των ημερών ιδιαιτέρως βαρύ για τα πολιτικά πρόσωπα, έδειξε για μία ακόμα φορά πως δεν φοβάται την κοινωνία, η οποία “ευλόγως” – όπως λέει – “εκφράζεται δυσάρεστα για τα όσα συμβαίνουν”, ωστόσο τονίζει πως “όσο οι πολιτικοί αποκόπτονται από αυτήν σε διάφορες εκφάνσεις της, τότε υπάρχει ο κίνδυνος του χάσματος και της αποσύνδεσης των πρώτων από τη δεύτερη”.
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αφού συνεχάρη διοργανωτές και συμμετέχοντες για την ψυχική τους δύναμη εν μέσω πολλών αδιεξόδων και προβλημάτων,έδειξε να διασκεδάζει με την εύστοχη σάτιρα πολιτικών και γεγονότων, ενώ σε συνομιλητές του έσπευσε να πει πως “ο λαός πρέπει να εκφράζεται ακόμα κι όταν είναι θυμωμένος, αρκεί να μην φτάνει στο άλλο άκρο της καταπάτησης της δημοκρατίας και της δημόσιας προσβολής”.
Σε πολλές εκδηλώσεις ο υπ. βουλευτής δεν δίστασε να συμμετάσχει στις προσκλήσεις για διασκέδαση, λέγοντας πως “το χαμόγελο του κόσμου έστω και για λίγο είναι το “φάρμακο” στην κρίση” και πως “ο ‘Έλληνας ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με “ενέσεις” ανεμελιάς και χορού”!
Μάλιστα, στο Καρναβάλι του Αιγίου ο υπ. βουλευτής απεδέχθη πρόσκληση για να απονείμει τα τρία “Βραβεία Κεφιού” σε ισάριθμα Καρναβαλικά πληρώματα, στους επικεφαλείς των οποίων ευχήθηκε να “μοιράζουν πάντα χαρά και γέλιο όσο κι αν τα δύσκολα είναι ανάμεσά μας”!

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular